Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Holle anyó


Budapest Bábszínház

2021. május 29. 15:00

Az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szóló előadás sok verssel és zenével meséli újra a jól ismert történetet. Ajánlott életkor: 3+ 90 perc egy szünettel

Tudtátok, hogy Holle anyó nemcsak a havazásért, hanem a természet változásáért is felelős? Hallottátok már, hogy a földben található érceknek is ő a gazdája? (Ezért lesz a lányok jutalma az arany és a szurok.) És elárulok még egy titkot: találkozhattok is vele! Ugyanis Holle anyó lába nyomán harmat csillog, így könnyen megtalálhatjátok kint a kertben, például az almafák körül. (Vagy itt, a Bábszínházban!)

Ez az előadás olyan, mint egy szép, nagy, színes képeskönyv. A klasszikus mesét eleveníti fel, megtartva az eredeti szereplőket, helyszíneket, eseményeket. A két lány, Bella és Ella párhuzamos történetét látjuk, amint bejárják a jóság, tisztelet, szorgalom, segítőkészség, egyben a felnőtté válás útját. Persze ki-ki a maga módján. Az előadás különlegessége a ritkábban használt marionett és pálcás bábtechnika alkalmazása, amelyek segítségével igazi varázslat jöhet létre a színpadon.

Kuthy Ágnes rendező

Színpadi adaptáció: Szabó T. Anna, Kuthy Ágnes, Gimesi Dóra
Zeneszerző: Bella Máté
Látványtervező: Hoffer Károly
Marionett-szakmai konzulens: Lénárt András
Rendező: Kuthy Ágnes

Szereplők:
Holle anyó, Néni: Kovács Marianna
Bella, szorgalmas lány: Pájer Alma Virág
Ella, lusta lány: Spiegl Anna
Mostoha: Radics Rita
Kemence, Péter: Kemény István
Almafa, Kislány: Kovács Judit
Kakas, Bácsi, Főkukac: Beratin Gábor
Kisfiú: Bánky Eszter